Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Späť

ako Boh konal cez Campfest v mojej rodine...

Boh je úžasný a koná aj v našich rodinách, ak ho pozveme, aby v nich konal zázraky.

mne sa stal na Campfeste zázrak...po roku nekomunikovania s jednou mojou milovanou osôbkou...som počas chvál napísala sms a prišla odpoveď...že ani nevie, prečo spolu nekomunikujeme...napísala som jej ako prvá, že ju mám rada počas toho videa, keď chalan mal havárku na motorke a zomrel...aj ocko tejto osôbky je na vozíku kvôli havárii...Boh mi potvrdil, že je živý v našej rodine...v prvom rade ďakujem Bohu, že nám otvoril cestu k sebe a hneď za ním je na rade moja babka, ktorá sa za nás každý deň modlí ruženec...Bože si skvelý, úžasný a nádherný Boh, ktorý planie ako malý uhlík a potom ako veľký plameň...rozhorel si v nás lásku v pravý čas...ďakujem za lásku v rodine...táto skúška je zdolaná, lebo som ti dala priestor ukázať, aký si krásny Boh...v nás...