Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Späť

Otecko sa zas nezaprel a nič neostal dlžný svojmu Menu

Otecko sa zas nezaprel a nič neostal dlžný svojmu Menu

Bolo fajn

Na Campfest som išiel zmeniť svoj názor na Campfest.
Vedel som mnohé o Oteckovi, ale mal som málo zážitkov s Ním. Band of brothers v Lomnici som nestihol, tak som išiel sem.
Otec ma utvrdil v tom, že On je pán môjho času, on je pán mojich peňazí, že aj zadarmo môžem letieť vrtuľníkom, že on miluje bezpodmienečne.
Dal mi mnohé prorocké vnuknutia pre môj život, a aj pre dvoch ľudí, ktorí akurát stáli vedľa mňa, a v živote som ich nevidel a asi už neuvidím. A veeeeľmi silno budoval môju odvahu, aby som sa im prihovoril.
Taktiež rozvinul dar jazykov, ktorý pred tým znel ako čínska hatlanina. Teraz je to už nebeská hatlanina :-)
Poslal ma do osamotenia, keď som si myslel, že potrebujem druhých, no napokon som uznal, že byť osamote malo pre mňa, a tých dvoch ľudí význam.
Pomedzi to som sa staral o dievča na vozíku, ktorému sa ťažko jazdilo po tej mäkšej zemi. Týmto posledným som si uvedomil pravdu, ktorú nám na animátorskej škole hovorili - že človek je stvorený aby sám seba daroval druhému bezpodmienečne. Ja som si nevedel užívať čas len sám pre seba, preto som si ho užíval aj tak, že som sa daroval nachvíľu dievčine na vozíku.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Tomáš, vďaka za tvoju službu. To dievča na vozíku muselo chváliť Otca, ako sa o ňu postaral emoticon Žehnám ti, aby ti Pán odmenil čas, ktorý si dal do tejto služby a aby Ťa Duch Svätý viedol v prorockej službe tam, kde si. Ľudia potrebujú počuť to, ako ich vidí Otec a niekedy je nutné pomenovať veci, aby sa pohli ľady v duchovnom živote.
Odoslané 8.8.2013 9:12.